Crizele schimbă conștiința unui om

Întrebare: Milioane de oameni astăzi înțeleg despre ce vorbești, dar numai politicienii care fac legile pot schimba opinia publică. Și ei sunt selectați de mass-media. Mai mult, mass-media este în mâinile celor bogați, iar cei bogați nu vor să schimbe nimic. Se pare că este un cerc vicios. Există o cale de ieșire din această situație?

Răspuns: Natura ne spune calea de ieșire. Ne va conduce la un mare un big-bang, la egoism, la frustrare. Și atunci putem schimba totul. Nicio forță constând în putere și bani nu poate conduce lumea mai mult decât își doresc oamenii înșiși.

Și oamenii încep treptat să înțeleagă că a continua să existe așa înseamnă să desfigurăm natura, pe ei înșiși și pe copiii lor și că trebuie făcut ceva în acest sens.

Cred că trăim într-o astfel de generație și într-un moment în care atacurile globale și integrale pe care virusul le dă asupra noastră vor schimba rapid opinia umanității despre modul în care ar trebui să fie tratată lumea, viața, natura și ei însăși. În cele din urmă, totul se va schimba.

Crizele schimbă conștiința unei persoane și este imposibil să se dezvolte în continuare fără ele.

Din KabTV „Era post-Coronavirus”, 30.05.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed