Cu deplină încredere

600.02Comentariu: Recent ne-ați spus cum s-a dezvoltat sistemul de interrelații dintre evrei când aceștia erau împrăștiați în întreaga lume. Unul putea veni la celălalt și era obligat să-l hrănească și să-l accepte peste noapte.

Chiar și relațiile monetare erau complet diferite, deoarece evreii erau la nivel spiritual.

Răspunsul meu: Un astfel de sistem există și astăzi printre dealerii de diamante. Cum fac ei oferte? Ei își strâng mâna unul cu celălalt și spun: „Shalom u-braha!” ceea ce înseamnă, toate cele bune și binecuvântări. Asta e!

Aceasta este acceptată ca semnătură finală în toate tranzacțiile internaționale, chiar și în instanțe, și nu numai în cele evreiești. Cuvintele sunt suficiente. Și până astăzi există așa ceva. Si intre cine? Este între oameni care se ocupă cu diamante, destul de ciudat.

Dar ei spun că în ultimii ani asta a devenit un lucru al trecutului. În general, așa a fost întotdeauna între evrei. Aș putea veni la tine la o mie de kilometri distanță și fără nicio legătură, să spun că banii mei sunt la cineva, să-ți iau marfa și să-ți promit că ți-o voi trimite atunci. Toate bazate pe cuvinte!

Dar aceasta necesită oameni oarecum diferiți care, ca să spunem așa, se tem de Dumnezeu, pentru care această lume este doar temporară. Ei simt între ei oportunitatea de a se corecta  și de a atinge lumea superioară . În acest caz, funcționează. Acum mai funcționează din cauza inerției, dar în general, desigur, totul dispare.

Din KabTV “Am primit un telefon. Frauda financiară globală” 5/4/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: