Cu mişcarea unei „baghete magice”

509Întrebare: Pe lângă studierea surselor, pe lângă faptul că oamenii încearcă să înțeleagă gândurile cabaliştilor, ce altceva ne ajută să scăpăm de contradicția cotidiană care arată că atingerea iubirii între oameni este o sarcină foarte, foarte dificilă?

Răspuns: Cabaliștii au o astfel de „baghetă magică” cu care pot schimba calitățile interne ale unei persoane. Acestea sunt anumite forțe pe care ei le trezesc în natură. Orice persoană le poate trezi, indiferent de condiții, doar dacă există o dorință.

Cabaliștii sunt angajați în faptul că încep să-și dorească ca aceste forțe de grijă, iubire, atenție și conexiune să se manifeste între ei și să acționeze asupra celor din jur. Până la urmă, sper să fie posibil.

Întrebare: Deci, scopul este de a provoca o influență externă. Toată munca, toată strădania  și toate eforturile pe care trebuie să le depună elevii sunt îndreptate tocmai către asta?

Răspuns: Da, pentru a trezi o forță bună externă care să influențeze pe toată lumea, să neutralizeze egoismul nostru și să dezvolte altruismul.

KabTV “Conversaţii, Israelul și impactul său asupra lumii” 11/18/21

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: