Cu ochii si inimile larg deschise

Intrebare: Nu imi amintesc o asemenea amploare de a tine conventii. Ce e asa special ce se petrece acum in lume si influenteaza evenimentele?

Raspuns:  Lumea s-a accelerat foarte mult. Starea noastra se schimba foarte repede. Am ajuns la o bariera critica. Daca ar fi ca o parte din noi sa o depaseasca, toti ceilalti treptat vor incepe sa se inghesuie prin aceasta bariera urmand firul conexiunii noastre. Asa ca este foarte important pentru noi sa reusim.

Esential  trebuie sa avem conventii anuale pe fiecare continent. Iar conventia pe care o avem acum in desert e doar calatoria noastra personala. Nu facem asta pentru toti, ci grupul nostru are nevoie sa fie putin trezit, iar voi odata cu noi. Dar nu e nevoie sa veniti aici de dincolo de mari pentru asta.

Conventiile sunt o oportunitate pentru toti sa se intalneasca, sa se vada unul cu celalalt, sa comunice. Toate astea sunt necesare.

Oamenii au nevoie sa fie putin scuturati; ei trebuie sa se uneasca. Sper ca la conventiile ce vor urma noi toti ne vom aduna intern obtinand punctul comun al unitatii noastre, al adeziunii al unirii. Iar contactul cu Creatorul pe care il vom descoperi acolo ne va ghida clar cu ochii si inimile larg deschise.

Dintr-o discutie despre „ A obtine vointa de a darui” 29/1/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed