Cum aflu ce este mai aproape de mine?

631.1Întrebare: Se vorbește mult despre spiritualitate acum. Cum recunoaștem nivelul și corectitudinea învățăturii? Ce puteți recomanda? Există multe opțiuni disponibile. Cum o alegem pe cea mai bună?

Răspuns: Nu știu. Nu chem pe nimeni, nu atrag pe nimeni și nu ademenesc pe nimeni. Pot să-ți spun doar un singur lucru: trebuie să simți singur, nu să ai încredere, ci să simți ceea ce este mai aproape de tine.

Cabala este o știință care explică totul foarte logic și sensibil, folosește exemple și exerciții, nu unele mistice, meditative. Dacă meditația sau rugăciunea sunt mai aproape de tine, atunci mergi în alte locuri. Dacă eștu mai aproape de știință, cunoștințe mai clare, atunci vino la noi.

Întrebare: Cum se poate simți? Care este acest sentiment și cum poți afla în interiorul tău de ce ești mai apropiat? Cum se manifestă această apropiere?

Răspuns: Există oameni care, prin natura lor, spun: „Îmi spui ceva, astfel încât să cred. Dă-mi o bucată de hârtie și o voi folosi pentru a mă ruga, astfel încât să mă simt bine ”, ca un copil mic care ține o suzetă sau o jucărie, iar acest lucru îi dă încredere. Nu mai are nevoie de nimic altceva în viață.

Dar dacă cineva dorește să înțeleagă, să învețe, să înțeleagă și, cel mai important, să realizeze ceva diferit, atunci vine la noi.

Simte că adevărul este aici. Nu doar așa, ci prin sentimente și rațiune. Mai ales datorită rațiunii. Înțelege că aceasta este într-adevăr o știință care vorbește serios despre obținerea nivelurilo superioare ale lumii, sistemele care guvernează.

Și exact asta este destinat generației noastre.

Din emisiunea de pe KabTV „Întrebați un cabalist”, din 31.12.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: