Cum apare linia de mijloc?

Întrebare: Ce ar trebui să facă o persoană dacă este copleşită de sentimente, dar care vrea să rămână în mod practic într-un punct neutru şi să continue să lucreze cu meticulozitate cu grupul şi cu Creatorul?

Răspuns: Ar trebui să-şi colecteze toate gândurile, calităţile şi acţiunile sale pozitive şi negative şi să înţeleagă că linia de mijloc este construită pe combinaţia lor corectă. De fapt, ea nici nu există. Ea apare numai dacă o persoană o construieşte şi o sprijină, altfel ea dispare imediat.

Există numai plus şi minus în creaţie. Iar, între ele, tu trebuie să creezi o asemenea rezistență, presiuneși, astfel, un motor care să lucreze cu aceşti doi poli.

Întrebare: Grupul este o unealtă care duce la Creator. Există de asemenea şi calitatea dăruirii pe care noi o numim „Creator”. Este clar cum să lucrezi cu grupul. Însă cum ar trebui să lucrăm cu Creatorul? Există un fel de interconexiune, un sistem de legătură cu El?

Răspuns: Dacă prietenii dintr-un grup se conectează într-un mod corect între ei, atunci în puterea sa interioară, în combinaţiile corecte, va exista locul unde calitatea Creatorului este revelată.

Calitatea Creatorului este interesantă prin faptul că, relativ la noi, El este revelat ca perfecţiunea, cuprinzând în mod simultan atât plusul, cât şi minusul. Noi vom putea să înţelegem asta numai atunci când El este revelat.

Întrebare: Este acesta motivul pentru care spui că este natura persoanei, pe care noi nu ar trebui să punem presiune, ci doar să construim moduri de iubire deasupra ei, iar aceste stări există împreună? Asta este revelaţia Creatorului?

Răspuns: Aceasta este linia de mijloc, deoarece ambele forţe emană de la El.

De pe KabTV „Ultima generaţie” 6/27/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed