Cum apelati „Cerurile”?

Intrebare: Daca dorinta de placere ma ataca in timpul Congresului, si ma simt slabit si „cad”, exista un numar de urgenta la care sa sun, sau o persoana careia sa ii povestesc asta?

Raspuns: Fiecare persoana va primi un numar pentru situatii de urgenta la inscriere. Insa cum vei suna in „ceruri”?

„Cerurile” sunt urmatorul nivel, adica este grupul care este unit ca unul si pe care mi-l imaginez ca fiind in garantie reciproca si perfectiune. Si exista cu aevarat in aceasta stare. Pot fi in afara sa sau ma pot vedea in interiorul sau.

„Cerurile” sunt dorinta comuna sau Kli-ul vnivelului superior. Suntem noi toti, insa mult mai consolidati. Spiritualitatea nu exista in forma gata facuta. Noi o construim. Nu exista nimic in fata noastra. Noi continem Reshimot-uri care se trezesc gradat. Insa ele se trezesc doar, in timp ce voi intrati in stari diferite si le construiti in conformitate cu dorinta si intentia voastra.

Noi cream lumile si nivelurile. Inainte de a actiona, exista doar informatii din care construim nivelurile. Insa nu sunt lumi in fata noastra. De aceea va puteti imagina starile viitoare doar sub forma unei mari unitati a dorintei comune sau Kli.

Aici ar trebui sa va intoarceti; acestea sunt „cerurile”. Si ele va vor raspunde, „ Daca vrei sa te apropii poti sa o faci, iar daca nu, ramai unde esti”. Este adevarat ca o persoana nu poate iesi din inchisoare singur, trebuie sa ceara, si sa faca eforturi sa fie ajutat.

Daca o persoana nu incearca sa fie in conexiune cu noi, atunci nu i se da oportunitatea de a avansa. Daca intrebati „Cui sa cer ajutor?”Este scris, „Eu caut (intreb) pe fratii mei”. Iata pe cine trebuie sa intrebati despre unitate.

Din partea 2  Lectia zilnica de Cabala 04.11.2010, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: