Cum ar trebui să faci față perturbațiilor?

600.02Comentariu: Se întâmplă adesea ca omul să fie împovărat cu unele probleme și toată lumea să spună: „Bravo! Înseamnă că ești puternic de când ți s-au dat astfel de obstacole!”

Răspunsul meu: Nu, nu în cazul nostru. Bineînțeles că este necesar să înțelegeți aceste probleme ca obstacole în calea unei ascensiuni, dar într-un mod în care să fie de dorit, să fiți pregătit pentru ele și să nu pună presiune asupra voastră.

În plus, există și obstacole speciale care sunt date special de sus pentru a ajuta omul să suprime egoismul. I se trimite rușine și tot felul de alte trucuri. Acesta este programul special creat care ajută omul să se anuleze. Acesta este un sistem complex, dar corespunde la cât de  complecși suntem în noi înșine.

Întrebare: De exemplu, când prietenii din alte țări au zburat la congrese, ei au împărtășit cât de greu le-a fost să ajungă acolo și ce dificultăți au depășit. E bine că li s-a întâmplat asta? Sau nu au terminat ceva?

Răspuns: Faptul că au depășit obstacolele este bine. Dar deocamdată încă nu putem rezolva și analiza de ce au existat astfel de dificultăți. Fie pentru că nu am terminat ceva în trecut sau pentru a ne ridica în viitor. Acest lucru nu ne este clar încă.

Vor exista astfel de niveluri în care vei putea vedea de unde vin, ce poți elimina din ele și, dimpotrivă, ce poți accepta și depăși acum cu bucurie.

„Am primit un apel. Feluri de suferință” 05.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed