Cum ar trebui să se răspundă la rău?

Intrebare: Cum ar trebui sa se comporte oamenii care studiaza intelepciunea Cabala cu cei care fac rau?

Raspuns: Totul este dat omului pentru a vedea cum raul din lumea noastra este comun si cum poate fi echilibrat cu binele. Ca o regula generala, asta nu lucreaza direct. Daca chiar vrei sa faci o corectie, trebuie sa participi intru-un grup care implica conexiunea intre membrii sai si asa se atrage Lumina Inconjuratoare. (Ohr Makif). Aceasta Lumina creaza opozitia corecta cu fortele raului.

Intrebare: Cum trebuie un Cabalist sa raspunda daca este martor la o violenta sau frauda?

Raspuns: Inainte de toate, el trebuie sa inteleaga ca asta i-a fost data pentru corectie si numai daca el dezvolta intentia corecta poate schimba situatia. Asta este posibil daca o persoana intelege clar ca totul vine de la Creator. Creatorul arata asta pe “ecranul” intern al persoanei, in spatele creierului, in timp ce persona nu trebuie sa reactioneze la aparenta nevoie, dar la aceeasi realitate care este descrisa de fortele superioare.

Cu minciuni si fraude este de preferat sa nu se faca nimic, decat sa se incerce a se corecta asta la nivelul tau personal. Noi trebuie sa contracaram forta egoista cu cea altruista. Daca asta se gaseste in tine, atunci vei fi capabil sa ajuti sa corectezi situatia. Daca nu, nimic nu va reusi.

Din lectia de Cabala in limba rusa din 10/2/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: