Cum are un grup de zece impact asupra lumii?

Întrebare: Ce înseamnă să unim grupul de zece pentru a gestiona creația?

Răspuns: Grupul de zece și întreaga creație sunt același lucru. Grupul de zece este același sistem, dar pe o scară mai mică. Ceea ce facem în grupul de zece afectează întreaga creație la același grad cu asemănarea grupului cu aceasta.

Dacă putem cumva să ne conectăm în grupul de zece asemănându-ne cu legile dăruirii reciproce care se află în creația generală, avem impact asupra întregii lumi în măsura în care încercăm să implementăm aceste legi deasupra egoismului nostru. Mai mult, impactul nostru este, de asemenea, foarte puternic, deoarece suntem începători mici și slabi.

Se pare că, cu cât creștem mai mult, cu atât vom putea avea un impact mai mare asupra tuturor. De fapt, pe de o parte, se pare că avem un impact mai mare, dar, pe de altă parte, avem un impact mai mic. Acesta este ca impactul pe care îl au copiii asupra lumii. Nu este mare în putere, dar este mare în impactul său.

Aceasta înseamnă că acordăm mult mai multă atenție copiilor decât adulților. Lumea trebuie să fie atentă cu ei și să acționeze pentru ei, deoarece aceștia sunt partea centrală a lumii și viitorul său.

Deci, prin puterea atributului de dăruire și calitatea acestuia, noi avem un impact semnificativ asupra creației din punct de vedere calitativ și foarte puțin cu forța. Acest lucru se va schimba mai târziu pentru că vom vorbi despre lumile spirituale și nu despre lumea noastră egoistă.

Din „Fundamentele Cabalei” de la KabTV  2/5/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: