Cum pot să îl revelez pe Creator?

Întrebare: De ce nu se revelează Creatorul într-un timp atât de îndelungat?

Răspuns: Existăm într-o lume fizică clară! Dacă dorești să îl descoperi pe Creator, trebuie să fi în dorința de revela calitatea dăruirii și a iubirii!

Dacă ai o asemenea dorință, înseamnă că ești obligat să iubești și să dăruiești. A iubi înseamnă să iei dorințele altora și să le împlinești.

Ai o asemenea dorință? Nu. Înseamnă că nu ai nimic cu care să poți să revelezi Creatorul!

Creatorul nu se ascunde. Natura noastră este astfel făcută încât totul este revelat conform legii similarității proprietăților. Nu pot să aud cu ochii, dar aud cu urechile pentru că undele sunt diferite pentru vedere și pentru auz. La fel este și cu Creatorul. Dacă nu am un organ să îl simt, înseamnă că nu îl simt! El este aici, dar eu nu îl simt!

Trebuie să îți creezi un nou organ de simți în tine însușii. Asta facem noi. De aceea ne numim Cabaliști, care vine de la cuvântul ”Lekabel=a primi”

Dorim să primim o senzație a fenomenului care există în jurul nostru. Este forța care guvernează și umple întregul Univers, toată natura!

Apoi vom găsi scopul existenței noastre, ce se întâmplă cu noi în fiecare moment al vieții, ce a fost, ce este și ce va fi. De fapt, totul este inerent în această forță!

Din congresul din Moscova, lecția 5 din 03.05.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: