Cum poți vedea profețiile că devin realitate?

278.02Întrebare: Poate textul profetic să aibă o semnificație mai înaltă sau informații suplimentare?

Răspuns: Desigur, dar numai pentru cei care îl pot citi și înțelege corect. Lumea materială nu are deloc aparență, este revelată în simțurile noastre. Prin urmare, să spunem că profetul a prevăzut ceva pentru noi…

În primul rând, nu este un ghicitor sau un magician; pur și simplu ne spune cum se dezvoltă natura. Natura, și nu un fel de legende, basme sau acțiuni mistice. Pentru a înțelege ce spune profetul, trebuie să înțelegeți chiar limbajul profeției și ce trebuie făcut pentru a fi la nivelul ei.

Priviți lângă noi, în această lume, există multe obiecte diferite: minerale, vegetale și animale. Noi, parcă, ne deosebim de animale, ne ridicăm puțin de la nivelul animat la nivelul unui om. Se va schimba lumea pentru celelalte niveluri dacă o persoană, conform profeției, începe să se schimbe cumva? Câinii, pisicile, animalele sălbatice și vegetația se vor schimba sau nu?

Problema este că trebuie să fii la un asemenea nivel ca să vezi schimbarea naturii și să înțelegi că merge într-o direcție sau alta. Acest lucru se întâmplă în funcție de educaţia,, creșterea și dezvoltarea voastră spirituală. Atunci veţi vedea că profețiile se împlinesc.

Din KabTV “Stări Spirituale” 12/21/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: