Cum privește Cabala norocul

276.02Întrebare: Majoritatea oamenilor cred că norocul este ceva întâmplător care se întâmplă dintr-un motiv necunoscut. Aproximativ șapte la sută consideră norocul ca pe ceva dincolo de controlul nostru. Crezi că norocul depinde de persoană?

Răspuns: Da, norocul depinde de persoană în măsura în care este în puterea lui. La urma urmei, putem proiecta norocul pentru viitor și să gândim în așa fel încât să ne însoțească.

Întrebare: Unii psihologi spun că, pentru a avea succes, trebuie să urmezi patru principii: să fii capabil să observi potențialele oportunități din jurul tău, să-ți asculți propria intuiție, să fii în acord cu pozitivitatea și să fii filozofic cu privire la dificultățile vieții. Ce este norocul pentru dvs?

Răspuns: Pentru mine, norocul este același ca pentru toată lumea: să ating în viață scopurile pe care mi le conturez.

Întrebare: Există principii speciale în Cabala care pot ajuta orice persoană să devină deținătorul norocului?

Răspuns: Da. Faptul este că ne aflăm în câmpul forței numite Creator. Potrivit Cabalei, putem influența acest domeniu să fie un domeniu pozitiv, promițător, astfel încât să ne captiveze și să corespundă obiectivelor. Prin urmare, Cabala consideră norocul ca fiind îndeplinirea condițiilor corect stabilite.

Printre acestea se numără dorința mea de a mă apropia de ceilalți oameni, de a mă apropia de Creator prin ei și de a ajunge la starea în care personal nu am nevoie de nimic altceva în afară de aceasta să mă apropii și de gânduri bune despre ceilalți și prin ei de Creator. Dacă sunt în această stare, atunci nu-mi lipsește nimic. Și așa mă țin, trăiesc și mă dezvolt.

KabTV “Stări Spirituale” 5/24/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed