Cum Produc Celulele Altruiste Un Egoist?

Intrebare: Corpul meu este compus din multe celule care sunt programate sa se „gandeasca” constant la intreg organismul in loc sa se gandeasca la ele. Fiecare celula munceste ca si cum este cert ca mai tarziu va primi ce are nevoie, la fel ca in garantiareciproca.

Cum se intampla ca aceasta masa de celule produc „sinele” meu care este complet opus lor si doreste sa primeasca pentru simpla sa multumire? Unde are loc aceasta schimbare?

Raspuns: Cu alte cuvinte, exista un sistem care include gradele mineral, vegetal, animal, si animat guvernate de natura de Sus si care ramane in armonie si garantie reciproca. Ce se intampla cu gradul vorbitor? Pare ca daca poti face orice vrei fara consecinte, fara a da socoteala nimanui, ca totul depinde de tine.

Astazi, in lumea noastra, incepem sa intelegem si sa devenim constienti de faptul ca nivelul vorbitor necesita corectie asemeni tuturor nivelurilor care il preceda, prin care natura actioneaza in mod corect. Gradele mineral, vegetal, animal, si animat care se afla in noi si natura care ne inconjoara exista cu adevarat in garantia reciproca. Nu trebuie sa corectam nimic altceva la gradul vorbitor  in afara de intentie.

Intrebare: Asta inseamna ca prin urmare  corpul meu este spiritual in timp ce „sinele” meu este corporal?

Raspuns: Corpul vostru este spiritual si nu trebuie sa il corectati. La acest nivel, el actioneaza ca unul spiritual. In faza unu, doi si trei a expansiunii Luminii Directe, nu este inca un vas. Nu exista dorinta; prin urmare, nu exista separare de spiritualitate.

Poate fi comparat cu gradele corpului nostru pentru care corectia nu este necesara.  Ei au defecte pe care le proiectam asupra lor de la nivelul patru, cel vorbitor si astfel le stricam. Insa, asta nu inseamna ca nu sunt corectate.

Am vatamat natura, si realizam asta dupa ca am facut deja acest lucru. Totusi, noi am facut asta! Cat priveste natura, ea va fi oricand in echilibru. Privim cum un animal il devoreaza pe altul, iar in mintea noastra asta este ceva rau. Insa, nu este. Daca ne-am acorda timp sa studiem, am constata ca asta este modalitatea lor de a avea grija unele de altele, de a curata natura, iar in final sa traiasca in pace din moment ce totul rezulta din echilibrul fortelor.

Astfel, doar faza patru, uman in uman, are nevoie de corectie. Aceste trei grade sunt corectate in El, si daca faza patru devine reformata, vom vedea lumea ca fiind perfecta, inclusiv corpul uman si tot ceea ce exista.

Din partea 4 Lectia Zilnica de Cabala 6/20/2011, “Prefata la Intelepciunea Cabalei”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: