Cum putem câștiga războiul?

Întrebare: De ce Israel, cu întreaga sa superioritate militară, pierde războiul?

Răspuns: Astăzi, nu guvernul și statul sunt cele care guvernează totul, ci opinia publică, nu doar opinia publică din țară ci, de asemenea, opinia publică mondială din diferite țări.

În acest caz, nu are aimportanță cine are ”Domul de fier” și cine va câștiga războiul. Războiul este câștigat de cel care poate controla opinia publică atât în țara sa, cât și în străinătate.

Pentru a organiza opinia publică în mod corect, în lume, trebuie să justificăm acțiunile noastre. Putem justifica acțiunile noastre dacă spunem tuturor de ce ne străduim să trăim aici, în Israel, de ce e nevoie de noi aici, de ce, trăind exact în Israel, aducem binele în lume.

Și, pentru a justifica acțiunile lor, putem doar dacă povestim lumii întregi de ce ne străduim să trăim aici, în Israel, de ce e nevoie aici, de ce trăind în Israel, folosim lumii.

Asta este ceea ce trebuie să facem, ceea ce înseamnă că noi trebuie să explicăm cine suntem, care este rolul nostru în lume și cum lupta noastră pentru independență va ajuta lumea, adică să aducă lumea la starea corectă.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: