Cum putem deveni parte a sistemului integral

117Întrebare: Care este acțiunea corectă din partea mea pentru a deveni parte a sistemului integral? Sau poate că nu sunt deloc parte din asta?

Răspuns: Ba da! Aceasta este întreaga idee! Acum, când mă simt conectat la întregul mecanism al sistemului integral, cum pot acționa în avantajul acestuia?

Aceasta înseamnă că nu sunt o entitate individuală, ci sunt doar o sursă de beneficii sau prejudicii pentru întregul mecanism. Este la fel ca fiecare celulă din corp, care nu există de la sine, ci doar pentru a susține multifuncționalitatea întregului corp.

Întrebare: Cum mă integrez corect în acest sistem?

Răspuns: Trebuie să simțim toate celulele din jurul nostru pentru a face acest lucru și, de asemenea, Creatorul care le umple cu forța Sa de viață. Așa cum există un spirit care menține corpul în viață, și noi trebuie să simțim toate celulele corpului și spiritul care le umple și să lucrăm în consecință pentru bunăstarea corpului și bunăstarea spiritului corporal. Aceasta este ceea ce se înțelege prin „de la iubirea de alţii la iubirea de Creator”.

Întrebare: Cum putem coopera reciproc cu aceste celule? Pe ce bază o fac, dacă nu am aceste atribute în acest moment?

Răspuns: Aceste atribute vor apărea în tine. Vei începe treptat să simți cum cooperezi reciproc cu ceilalți și cum, prin cooperarea dintre voi, puteți aduce întregul corp la forma creației.

Întrebare: Asta înseamnă că trebuie să îi simt pe ceilalţi și să simt acest atribut care ne conectează pentru a descoperi o astfel de dorință?

Răspuns: Asta nu este o problemă. Doar începeţi să vă gândiți în această direcție și veți înțelege că este posibil.

Din KabTV “Bazele Cabalei” 7/21/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed