Cum putem mulțumi publicul?

Putem satisface dorința publicului, să găsim bunăvoința în ochii lui, doar prin emoție sinceră. Nu vom reuși cu altceva!

Ceea ce avem este ceva unic. Fiecare persoană simte în interiorul ei că exact de asta are nevoie. Trebuie să trezim acest sentiment și această senzație în ea, să o conducem și să o trezim, ca un copil pe care-l educăm: ”Privește, fă asta! Vezi, ai simțit aceasta?”

Întrebare: Cum putem să scăpăm de teama de a nu place publicului?

Răspuns: Este absurd. Dacă știți la ce stare trebuie adus, atunci nu veți avea teamă. Ați activat o cunoaștere precisă a nivelurilor și stărilor, un algoritm, care este un sistem de acțiuni succesive, conform legilor permanente și cu un rezultat final. Trebuie să mestecați pe acest subiect cu ei.

O regulă cabalistă spune: ” Finalul acțiunii este în gândul inițial”. Pentru Creator, începutul și sfârșitul nu există pentru că totul este determinat de la bun început, conducând la finalizare. La același lucru ar trebui să aspriăm în acțiunile noastre. Trebuie să cunosc exact rezultatul final și modul în care conduc oamenii la el și să văd rezultatul în fiecare pas pe care-l fac.

Din congresul de la Sochi, Lecția 1, 09.06.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed