Cum putem neutraliza Coronavirusul?

Întrebare:  Spuneți că, dacă vom începe să ținem cont de alții, să luăm în considerare dorințele lor, atunci acest lucru va neutraliza virusul?

Răspuns:  Nu, nu vă sugerez să o faceți acum, deoarece nu puteți scăpa de intențiile egoiste. Ați aplica, așa cum vi se pare, o atitudine diferită, presupus dezinteresată față de ceilalți, dar nu puteți ieși din egoism. El este natura voastră.

Există o singură metodă de a ieși din egoism, ridicându-te deasupra lui. O știință specială se ocupă de această metodă, știința Cabala. O persoană singură nu o poate aplica, ea trebuie mai întâi să o învețe.

Dacă vrei să ieși din tine, ridică-te deasupra ta și vei începe să simți o natură diferită, adică lumea superioară.  Atunci trebuie să începi serios să te angajezi în Cabala. Vizitați site-ul nostru web si interesați-vă de modul în care puteti realiza acest lucru.

De îndată ce începem cu adevărat să ne apropiem, nu fizic, nu prin atracție egoistă în beneficiul iubitului nostru sine, ci în beneficiul altora, în afara propriilor interese și, poate, chiar în detrimentul nostru, atunci toate fenomenele negative din lumea noastră vor dispărea imediat, pentru că sunt produsul relațiilor noastre egoiste.

Din emisiunea de pe KabTV „Coronavirusul modifică realitatea”  3/19/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: