Cum putem rezolva problema unui prieten?

530Întrebare: Cum putem rezolva problema unui prieten?

Răspuns: Există probleme pe care un prieten le poate rezolva atunci când se conectează la Creator. Există probleme pe care prietenii le întâmpină, astfel încât eu mă conectez la Creator și să le rezolv. Există stări care sunt resimțite ca probleme globale, iar eu mă conectez la Creator și El le rezolvă prin mine.

Aceasta înseamnă că totul se materializează prin mine, dar vine de la Creator. Sunt un scurtcircuit între Creator și prieten, grup sau întreaga lume și așa rezolvăm problemele.

Acesta este motivul pentru care toate gândurile noastre ar trebui să curgă în următoarea direcție: toate problemele provin de la Creator și le rezolvăm doar conectându-ne la El. Mai mult, fiecare o poate face pentru alții.

Când lucrăm în grupul de zece, vom vedea că nimeni nu se poate corecta singur, nu poate să urce, să se conecteze sau să iasă din starea proastă. Se spune că numai prietenii îl pot elibera din închisoare. El nu o poate face niciodată de unul singur.

Vom trece prin astfel de stări tot timpul și, deși nu o simțim acum, vom vedea în curând că este într-adevăr așa. Deci, trebuie doar să ne conectăm. Este așa cum este scris: „Fiecare și-a ajutat prietenul” și nu în alt mod.

Din emisiunea de pe KabTV„Fundamentele Cabalei” din 11.02.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: