Cum putem să simțim lumea superioară?

Întrebare: Cum voi ști dacă am urcat la un nivel superior de existență?

Răspuns: Voi vedea și înțelege asta prin ceea ce experimentezi, deoarece vrei transcende la o stare care nu este limitată de corpul fizic, minte, sau de simțurile corporale. Vei începe să percepi totul nu în interiorul tău, dar în masele generale la care ești complet interconectat și în care toate persoanele de pe planetă dobândesc un singur atribut al unei singure ființe umane.

Trebuie să experimentam starea superioară prin studiere Înțelepciunii Cabala pentru a putea cu adevărat să o simțim și să o înțelegem; Înțelepciunea Cabala este o metota științifică practică. La fel cum ați fost învățat în școală să percepeți lumea, să fiți în ea, să o simțiți, să o clarificați și să răspundeți diferitelor situații, la fel veți fi învățați într-o manieră mult mai profundă cum să percepeți lumea superioară.

V-ați născut cu simțuri corporale, dar este nevoie să creați simțuri spirituale de unii singuri prin conexiunea cu ceilalți. Această metodă nu este creată și împlinită în mod automat într-o persoană.

Toți trebuie s-o descopere în interiorul lor. Chiar dacă unul din studenți refuză să o facă acum, până la urmă tot va trebuie să se întoarcă și să termină “jocul sau”. Nu poate să fie o altă cale pentru că ne aflăm în dezvoltare. Nivelurile mineral, vegetal și animal sunt fazele evoluției prin care am trecut, iar acum ne confruntăm cu următoarea fază, nivelul uman, la care noi vom exista într-o formă a omului generală, colectivă, integrală.

Din programul radio ”Ecoul Moscovei” din 25.11.2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed