Cum putem schimba situația din Israel: O problemă universală

Întrebare: Mă uit la ceea ce se întâmplă în jurul meu și văd că oamenii sunt într-o isterie tăcută, nu știu ce să facă. Cum putem transmite esența a ceea ce se întâmplă unei persoane obișnuite?

Răspuns: Explicația trebuie să fie practică: ce putem face pentru a eradica rădăcina acestei probleme, pentru că este în creștere, devine din ce în ce mai evazivă, și nu o putem înțelege. Poate să dispară  un timp, și apoi apare din nou, la un alt nivel.

Întrebare: Este important ca o persoană să înțeleagă că tot ceea ce se întâmplă este o problema globală, nu una israeliană, locală.

Răspuns: Într-adevăr, aceasta este o problemă la nivel mondial, universal. Deci, trebuie să o rezolve  conducerea superioară. Și aceasta spune că totul este în mâinile noastre.

Dacă luăm sursele cabalistice, se precizează foarte clar în ele că poporul lui Israel este cauza pentru toată suferința din lume. Acest lucru este scris în Cartea Zohar. Este imposibil să contrazic asta. De-a lungul anilor, lumea devine din ce în ce mai antisemită.

Cartea Zohar a fost scrisă cu mii de ani în urmă, și a spus foarte simplu că toate necazurile vin în lume în mod special, din cauza lui Israel! Israelul este de vina pentru suferința lumii.

Aici, este foarte important să se clarifice faptul că, dacă cea mai mare și cea mai sacră carte vorbește în acest fel despre poporul nostru, se pare că trebuie să clarificăm acest lucru, mai ales în această perioadă tulbure.

Va urma.

KabTV  10/14/15  „Situația Actuală de Urgență în Israel”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: