Cum sa ajutam barbatii?

Intrebare: Ce poate face femeia ca sa il ajute pe barbat in pregatirea pentru congresul din desert, cat si pe parcursul congresului?

Raspuns: Femeia trebui sa il „ preseze„ pe barbat fara mila. Ele trebuie sa trezeasca un sentiment foarte clar in interiorul lor astfel incat daca barbatii nu le aduc ceea ce ele isi doresc, este pur si simplu un dezastru. Sa presupunem ca un barbat are un interviu pentru un loc de munca, iar rezultatul, fie ca va fi angajat sau nu este critic pentru intreaga familie. Daca nu obtine locul de munca familia nu va avea bani ca sa cumpere alimente sau sa plateasca chiria si imediat va cadea de la un standard de viata mai mult sau mai putin modest la situatia de a ramane fara adapost. Astfel trebuie sa simta o femeie: Daca barbatul nu aduce acasa salariu nu vom avea cum sa traim. Trebuie sa fie simtit ca o criza teribila, precum o spargere!

Daca femeile decid sa influenteze barbatii cu acest sentiment, barbatii nu vor avea alta alegere decat sa faca sa se intample. De aceea este scris ca iesirea din Egipt este pusa pe seama femeilor. Si ulterior receptia metodei de ascensiune spirituala pe muntele Sinai este de asemenea realizata multumita femeilor. Aceasta presiune pe barbat trebuie sa fie blanda mai degraba decat dura ca nu cumva sa primeasca rezistenta mai mare din partea lor. Totul trebuie facut simplu, in maniera in care femeia isi poate presa barbatul fara sa sa-i spuna o vorba. Asta e exact ceea ce avem nevoie.

Dintr-o discutie de „ A obtine vointa de a darui” 29/1/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed