Cum să construiești relații egale în societate?

Întrebare: Oamenii se simt inegali și cer egalitate. Dar când ating egalitatea formală, încearcă imediat să o distrugă și să iasă în evidență în orice mod. Unde este linia dintre a dori să fii ca toți ceilalți și să fugi de ea?

Răspuns: Acolo unde este benefic pentru o persoană, se luptă pentru egalitate, iar acolo unde nu este, se luptă pentru individualitate.

Comentariu: Într-adevăr, vedem că în țările în care oamenii sunt egali, toată lumea începe să încerce să iasă în evidență într-un fel.

Răspunsul meu: Este imposibil. Până când o persoană nu primește cantitatea corectă de educație care să o conducă la o înțelegere corectă a comunicării între toți, acest lucru nu se va realiza.

Se pare că inegalitatea este baza comunicării. Întreaga lume este construită pe schimb. A primi nu ar avea sens dacă toată lumea ar fi egală.

Întrebare: Dacă nu suntem egali din partea naturii, înseamnă asta că ar trebui să construim noi înșine relații egale în societate?

Răspuns: Desigur. Putem cere naturii o explicație despre cum suntem creați și a ceea ce ar trebui să fim, cu ce forță ar trebui să ne aducem de la starea actuală la cea corectă, și așa mai departe.

Întrebare: Oamenii au luptat întotdeauna pentru drepturi egale, egalitate generală în fața legii. Chiar ar trebui să fim egali în asta? Aceasta este ca prima etapă și apoi toată lumea ar trebui să investească în funcție de calitățile sale?

Răspuns: Chiar și aceste condiții de egalitate trebuie abordate printr-o lege generală a naturii în care suntem cu toții dependenți unii de alții și suntem într-o comunicare corectă între noi. Nu putem pur și simplu să luăm o singură lege și să începem să o respectăm și chiar să-i pedepsim pe cei care nu o respectă.

Întrebare: Sustii ca toată lumea sa aibă șanse egale?

Răspuns: Condițional egale. Există legi ale regilor, legi ale plebeilor, legi pentru țărani, pentru sclavi, pentru toată lumea! Fiecare nivel are propriile legi, deoarece nici măcar nu se pot înțelege.

O persoană ar trebui să aibă oportunități egale condiționate cu toate celelalte, care să-i permită să se realizeze corect.

Ce înseamnă egalitate? Orice sistem determinist dinamic constă dintr-un număr imens de subsisteme, fiecare dintre ele având propriile reguli, așa-numiții pași. Prin urmare, sistemul în sine este integral, dar intern, unul cu celălalt, funcționează nu pe o bază integrală, ci pe o bază diferențială.

Ca și în corpul nostru există organe mai importante și mai puțin importante pentru întregul corp. Adică calculul se face cu organismul general.

Din emisiunea KabTV „Abilități de comunicare” din 9.11.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed