Cum să cream o nouă realitate

Intrebare: In acest an, in iunie, omul de afaceri Elon Musk a declarat din nou ca umanitatea traieste intr-o simulara pe calculator si ca trebuie sa creem un alt generator de imagini care nu se poate distinge de realitate, altfel umanitatea va inceta sa mai existe.

Are el dreptate? Trebuie ca umanitatea sa restarteze simularea actuala sau sa creeze una noua? Sau mai este o alta cale?

Raspuns: Este posibil sa spunem ca traim intr-un simulator, intr-o matrice, dar asta nu poate fi dovedit. Numai o persoana care iese din aceasta stare si vede situatia noastra din afara, o poate dovedi.

Intelepciunea Cabala face posibil acest lucru. Dar nu tine deloc de starea noastra, a creatiei noastre. Este posibil sa spunem ca oameni precum Elon Musk fac presupuneri corecte, insa toate motivele si bazele acestor presupuneri sunt construite pe psihicul si psihologia umana, care sunt conectate de lumea noastra.

O persoana nu poate concepe nimic care sa nu fie o reflectie a realitatii care il inconjoara. Nu poate “atrage” o creatura extraterestra fara maini, ochi, si asa mai departe.

Este posibil sa spunem ca suntem intr-o matrice. Putem iesi din ea, sa ne mutam in alta, sa ne mutam prin multe stari de acest fel. Dar, in orice caz, nu se poate baza pe ceva din psihologia actuala, deoarece, in orice caz, va fi o imagine imaginata.

Sa ne scurgem de propriul “eu” necesita o forta exterioara care ne va influenta si care sa creeze noi caracteristici in noi si vom avea o realitate noua.

Din lectia de Cabala in limba rusa 9/18/16

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: