Cum să dispersezi energia rea?

293.1Comentariu: Sevens scrie: „Bună ziua! Ce se întâmplă dacă există ură din ambele părți, și din partea ta și din partea adversarului? Și dacă îți arăți iubirea față de cealaltă parte, atunci ei vor profita de tine. Ce ar trebui să fac?”

Răspunsul meu: Sau poate că nu o vor face. De fapt, când arăți iubire este cumva dezarmant. Ce poate face acel adversar și ce poate da? Și atunci există deja un fel de confuzie. Ar trebui să încerci.

Întrebare: Deci crezi că, în ciuda tuturor lucrurilor, dacă cineva își îndreaptă iubirea către altul, aceasta poate dezarma?

Răspuns: Trebuie să alegem momentul potrivit și trebuie să verificăm mai întâi cu cine și cum să o arătăm. Nu este necesar să obțineți de la celălalt atitudinea inversă corectă. Dar, în general, aceasta este o tehnică bună.

Întrebare: Deci trebuie să fii atent, dar ar trebui să folosești această tehnică? Mai devreme sau mai târziu, crezi că va fi principala metodă a umanității?

Răspuns: Da.

Întrebare: De ce?

Răspuns: Pentru că iubirea îi dezarmează și îi privează pe ceilalți, precum și pe tine însuți, de energia rea.

Întrebare: De ce nu o putem face astăzi? Vrem cu adevărat și nu putem.

Răspuns: Noi nu suntem obișnuiți cu asta. Acest lucru ar trebui să fie inclus în metodele de creștere. Am avut un caz foarte interesant în tinerețe. Am agresat o fată și i-am dus pumnul la nas. Ea l-a sărutat și asta m-a șocat! Încă nu pot uita!

A fost acum 65-70 de ani. Imaginați-vă! Și până în ziua de azi, când îmi amintesc, simt cât de neașteptat a fost pentru mine și cum m-a dezarmat pur și simplu. Nu știam ce să fac. Stăteam la fel de confuz ca și cum s-ar fi turnat pe mine o cadă cu murdărie! Am simțit cine eram. Este îngrozitor! Și o acțiune atât de simplă, fără cuvinte, fără nimic.

Starea este teribilă!

Comentariu: Este teribil, dar pare necesar. Și rămâne într-o persoană pentru tot restul vieții sale?

Răspunsul meu: Da, este în mine! Revine în amintirile mele.

KabTV “Știri Dr. Michael Laitman” 3/10/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: