Cum să faci față stresului în mod eficient?

Întrebare: În ultimii 50 de ani, a fost foarte relevant subiectul stresului. În procesul de auto-dezvoltare, oamenii care încearcă să se îmbunătățească ajung adesea la stări stresante de nemulțumire și neputință. Cum se face față stresului cât mai eficient posibil?

Răspuns: Numai prin participarea la comunitățile potrivite care se străduiesc spre binele reciproc, ajutorul reciproc și ridicarea spirituală reciprocă.

Numai un astfel de mediu poate oferi omului puterea de a depăși orice probleme și obstacole. Omul ar trebui să se ridice în acest mediu, să investească în el și să se simtă ca o mică roată dințată în el.

Întrebare: În principiu, pentru a primi din acest mediu, trebuie să le oferim altora?

Răspuns: Exact în măsura dăruirii, omul primește.

Întrebare: Care este prima și care a doua? Mai întâi dăruirea, apoi primirea, sau invers?

Răspuns: Depinde de relațiile reciproce dintre oameni. Este foarte posibil ca cineva să intre în acest mediu ca un copil nou-născut, la început dă totul și apoi se include treptat și începe să lucreze în mod reciproc cu mediu. Și poate fi invers.

Întrebare: Există vreo formulă pentru existența unor astfel de comunități?

Răspuns: dăruire reciprocă, fără nici o critică, verificare sau măsurare cu privire la cine îmi dă, ce îmi dă. Principalul lucru este că am ocazia să dărui.

Întrebare: Este important să ne străduim pentru asta? La urma urmei, este dificil să ne imaginăm că se vor aduna oameni care vor putea implementa acest lucru.

Răspuns: Firește. Este cel mai înalt management care ne oferă o astfel de oportunitate.

Întrebare: Deci, atunci când ai o astfel de aspirație, poți conta pe ajutor de sus?

Răspuns: Da.

KabTV „Kabbalah Express”, 12.04.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed