Cum să găsești adevărata iubire

627.1Comentariu: Anna îți scrie: „Pe lumea asta nu există iubire? Dacă nu există, ce spuneți, de ce se ține lumea asta? Am 22 de ani, vreau să întâlnesc pe cineva pe care să-l iubesc. Nu vreau doar conexiuni, nu doar familie și copii, ci ca totul să fie saturat de iubire. Este posibil, nu-i așa? Cum ajungi la asta?”

Răspunsul meu: Nu cred că acest lucru este posibil.

Aceasta se întâmplă numai dacă ea începe să se angajeze în a se ridica la următoarea etapă a dezvoltării, unde va simți sensul vieții ridicându-se la nivelul sensului vieții, adică deasupra acestei vieți, de acolo de unde vine această viață. I-o doresc.

Înțeleg că sună foarte nepoliticos, dar la acest nivel nu vom găsi nicio justificare pentru visele noastre, nici un impuls prin noi înșine. Nici unul. Trebuie să ne recalificăm tinerii, dar ei înșiși se recalifică în viață. Sunt mult mai deștepți astăzi.

Întrebare: Ce ar trebui să învețe, la ce ar trebui să ajungă?

Răspuns: Că nu există iubire în sensul la care visează ei.

Aceasta este reflectarea lor despre cea mai înaltă iubire, care împinge o persoană către sensul vieții. Este un sentiment complet diferit, atracție, conexiune și împlinire. Trebuie să ajungi acolo, este etern, perfect.

Comentariu: Sunt atâtea romane, seriale TV și alte lucruri care influențează o persoană cu această infuzie a acestei iubiri.

Răspunsul meu: Doar îi încurcă pe oameni! Toate motivele unei persoane ar trebui să fie în direcția spirituală și acolo va găsi răspunsul pentru toate.

Iar din punct de vedere biologic, trebuie să găsești o pereche potrivită pentru tine, să întemeiezi o familie, să ai grijă de ei și să-ți continui familia. Așa cum era cazul în toate familiile tradiționale până în secolul al XX-lea sau, să spunem, până în secolul al XVIII-lea.

Fie părinții au căutat ca soțul și soția să fie asemănători, fie au găsit o pereche în mediul imediat, din același sat, din același district, din aceleași cercuri. Și au existat familii puternice, deoarece căutau pe cineva similar cu ei.

Întrebare: Ce sfat i-ai da acestei fete Anna?

Răspuns: Îi doresc să caute un soț care să i se potrivească nu pentru iubire, ci pentru aspirație, gusturi, după asemănarea părinților săi. Trebuie să o cunoască pe mama lui și să vadă dacă este ca ea. Adică, Anna arată ca mama băiatului? Și dacă arată similar, atunci aceasta este deja o garanție a unei familii puternice. Un bărbat ar trebui să-și vadă soția ca parte a mamei sale.

Întrebare: Unde este ea în aceasta?

Răspuns: Nu contează ce vede ea în el. Principalul lucru este că atunci când el va vedea în ea o parte a mamei sale, o va trata deja cu prudență, cu iubire, cu teamă, ca un copil cu o mamă.

Întrebare:  Și atunci se poate numi chiar iubire?

Răspuns: Desigur. Ce este iubirea, dacă nu atașamente și obiceiuri? După cum spunea profesorul meu: „Iubirea este o fiară care trebuie hrănită mult cu concesii. Iar când va crește, atunci poate fi numită iubire.”

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 22.02.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed