Cum să găsești un suflet înrudit

632.3Comentariu: O înțelepciune indiană spune: „Nici mama, nici soția, nici fratele, nici copiii nu pot fi de încredere la fel de mult ca un prieten adevărat”.

Răspunsul meu: Acest lucru este evident. Deoarece toate sunt legate de tine biologic, ele depind de tine, iar tu de ele. Dacă nu ar fi această dependență biologică, probabil că nu ar fi aproape de tine.

Iar cel care îți este aproape fără să-ți fie rudă, îți este aproape mental, poți chiar să-i spui mai multe, să-i explici mai multe și să fii mai aproape de el.

Un prieten este cu totul la alt nivel. Sunteți aproape unul de celălalt. Sunteți deja creați în acest suflet al lui Adam în așa fel încât să existe o oarecare conexiune între voi. Totuși, nu sunteţi rude. Conexiunile dintre rude sunt bune doar la nivelul lumii noastre. Cu toate acestea, o conexiune senzorială și spirituală este posibilă numai cu prietenii.

Întrebare: Pe cine numiți un prieten adevărat?

Răspuns: Pe cel cu care vă puteți conecta pentru a-l dezvălui pe Creator. Aici Creatorul este sursa conexiunii noastre, așa că ne simțim apropiați unul de celălalt și dezvoltăm această conexiune pentru a-L dezvălui mai mult pe Creator.

Creatorul ne-a creat aproape unul de celălalt pentru că El vrea să fie revelat în noi. Simțim acest lucru între noi ca un fel de apropiere spirituală și, prin urmare, suntem prieteni, ne apropiem unul de celălalt pentru a-L dezvălui și mai mult între noi.

Întrebare: Deci, chemarea Lui este pe primul loc?

Răspuns: Desigur. Toate acestea sunt sistemul lui Adam, în care suntem cu toții cuprinşi, conectați. Totul este planificat în avans. Trebuie doar să facem un mic efort prin noi înşine.

Din emisiunea de pe KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 22.10.202

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: