Cum sa lucrezi cu Egoismul ?

Întrebare: În ce sens și de ce articolele lui Rabash: „Scopul Societății – 1”, „Iubirea de prieteni” și cu privire la” Iubeste-ti prietenul ca pe tine insuti”, vorbim despre suprimarea egoismului ? La urma urmei, ne străduim să transcendem ego-ul.

Răspuns: Aceasta nu este numita anihilarea ego-ului, ci suprimarea și inzestrarea acestuia cu atributul daruirii si iubirii.

Întrebare: Eu nu pot depăși egoismul și nu am capacitatea de a face nimic, unde este Creatorul aici ? La urma urmei, L-am rugat să mă ajute și am încercat să-l ajut, dar nu s-a întâmplat nimic. Știu că atunci când imi „hrănesc” egoismul, acesta este „satisfăcut”, dar „foamea” va veni și ma va copleși din nou. Acum doar mă sperie faptul că acesta va apărea din nou și ma va domina.

Răspuns: Creatorul se gaseste in tot ceea ce o persoană simte. E valabil atat cat încerci să nu devii distras de acest adevăr și să te integrezi într-un grup, deoarece el este numai în legătură cu prietenii cu care vei fi capabil să realizezi caracteristicile tale în mod corect și să le transformi sub influența Arvut ( garanția reciprocă) și Ohr Makif (Lumina care se află în afara noastră, atâta timp cât nu suntem în stare corectată), pentru a deveni similari cu Creatorul.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: