Cum să nu mai fii o gaură neagră

938.02Întrebare: Îmi pot împlini dorinţele și golurile interioare nu în modul în care sunt obișnuit, absorbind totul în mine ca o gaură neagră, ci invers?

Răspuns: Da. Pentru a trece în lumea spirituală , trebuie să părăsim lumea noastră, să începem să atragem noi dorințe care ne sunt caracteristice și să le absorbim în noi înșine. Toți locuitorii pământului trebuie să se unească într-o singură dorință comună și apoi ne vom ridica la următorul nivel.

Aceasta este esența poruncii biblice „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”. Ne-a fost dată nu cu scopul de a face viața plăcută și sigură aici pe Pământ, ci doar pentru a crește mai sus.

O persoană trebuie să vadă pe toți cei care există în afara lui ca părțile sale integrale personale, ca dorința sa, adică „eu” al său.

„Eul” interior al tuturor celor care trăiesc pe Pământ, în principiu reprezintă un singur întreg. Ni se pare doar că suntem separați unul de celălalt, ne urâm și ne respingem și că suntem cufundați în tot felul de calități rele precum invidia, gelozia, mândria și așa mai departe.

De fapt, această invidie, gelozie și mândrie ar trebui să ne încurajeze să ne conectăm unii cu alții, astfel încât să fiu primul în asta. Și mă străduiesc să fiu cel mai bun în unirea cu ceilalți, să dezvălui această forță în mine și să-i încurajez și pe alții să facă același lucru.

KabTV “Prim-plan. Există Creatorul?” 5/9/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: