Cum să rezolvăm problemele?

232.01Comentariu: Atunci când avem probleme, ne recomanzi să ne adresăm unui specialist, cum ar fi un avocat și așa mai departe.

Răspunsul meu: Da, la nivel corporal trebuie să folosim instrumentele lumii noastre și, în același timp, să facem corecții spirituale.

Prin urmare, dacă cineva mă atacă și am vreo posibilitate legală de a mă opune, atunci cu siguranță o fac prin intermediul unui avocat. Așa se va întâmpla și în viitor. Aceasta este munca la nivelul lumii noastre.

Comentariu: Dar există țări în care problemele sunt rezolvate într-un mod complet diferit, nu prin metode legale, ci prin forță.

Răspunsul meu: Dacă acestea sunt metode legale de forță, atunci da, iar dacă nu sunt cele legale, atunci nu. Dacă îi speriem pe oameni, atunci aceasta nu mai este o corectare.

Întrebare: De ce este aceasta o corectare dacă acționăm prin avocați?

Răspuns: Pentru că, prin intermediul avocaților, înveți o persoană să-și muște limba, să-i trateze diferit pe ceilalți și o forțezi să-și înțeleagă greșelile.

Cel puțin așa ar trebui să acționăm și să nu avem o ciocnire fizică. Nu ne putem permite acest lucru, nu acesta este spiritul organizației noastre.

Din „Am primit un apel. Cum să rezolvăm problemele?” de la KabTV 9/18/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: