Cum sa te plasezi sub influenta mediului

Intrebare: Acum, cand atat de multi oameni se pregatesc sa soseasca la Congres, vom putea fi capabili sa atingem senzatia lumii spirituale?

Raspuns: Asta depinde in intregime de noi. Cred ca trecem prin stari foarte bune, avansate si prin pregatirea potrivita. Mai tarziu vor urma puternice urcari si coborari in fiecare zi si sunt foarte fericit in legatura cu acestea.

Aceste stari sunt minunate pentru ca in vederea unirii corecte, trebuie sa revelam atat raul cat si binele. Atat binele cat si raul devin revelate una dupa alta, in mod alternativ.

Toate starile prin care trecem reprezinta pregatirea pesonala prin care trece o persoana cu evlavie si emotie. Nu ar trebui sa simtim repaosul sau o stare asemanatoare, ci ar trebui sa simtim ca si cum suntem pe cale sa participam la un eveniment important si sa trecem prin anumite stari interioare.

Trebuie sa intelegem ca toate aceste stari prin care trecem acum ne sunt date de Sus si fiecare dintre acestea este absolut necesara. Trebuie sa facem fata acestor stari, care sunt obligatorii.

Daca ma plasez sub influienta prietenilor, daca ma anulez ca si cum as fi inchis ochii, si daca nu imi pasa absolut deloc ce vreau si singura mea dorinta este sa simt influienta lor, atunci aceasta este o binecuvantare venita de Sus. Pare foarte usor de facut, insa atunci cand faci asta imediat apar in fata ta obstacolele si ganduri de ingrijorare. Ele vin deliberat la noi si trebuie sa le depasim si sa ramanem sub influienta mediului.

Oamenii care stiu sa procedeze astfel, vor avea de castigat. Ei nu se separa de probleme, ci le „inghit” pe fiecare dintre aestea, si cu fiecare obstacol ei avanseaza prin credinta deasupra ratiunii, explicandu-si lor insile ca ceea ce se intampla la Congres este mai important pentru ei.

In acest fel ei se misca „inainte si inapoi”, intrand de fiecare data in diferite stari, intrand, iesind de la Congres, dupa cum este scris ” Tora va iesi din Zion”, adica Lumina va veni din iesiri (coborari).

Tora apare din aceste intrari si iesiri (in stari spirituale), in care sunt obstcole si oamenii isi  analizeaza constant starile; atunci Lumina apare in ei. Daca persoana este capabila sa procedeze astfel si in acelasi timp sa cante si sa danseze, atunci este foarte bine. Si daca el se mentine astfel, el va simti lumea spirituala.

Persoana va simti  imediat ca lumea este eterna, ca este comuna si interconectata, si ca este sub influienta unei Forte Superioare speciale.

Lectura din 26.10.2010

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: