Cum să-ți alegi soțul sau soția

294.4Întrebare: Ar trebui ca persoanele care își caută un soț sau o soție să se potrivească din punct de vedere mental?

Răspuns: Este de dorit ca ei să provină din aceeași societate, din același cerc, să se înțeleagă reciproc din punct de vedere mental și emoțional, să aibă obiceiuri similare, iar părinții lor să aibă aceeași ideologie; în caz contrar, este foarte dificil.

În natură, totul tinde spre similaritate, spre echilibru. Dacă luați o persoană din Asia și o alta din Chukotka sau din America de Nord, este foarte dificil pentru ele să interacționeze și să se înțeleagă reciproc, astfel încât să se poată conecta și să reprezinte un întreg.

Așadar, natura creează totul în perechi și pe baza apropierii dintre oameni. Vă sfătuiesc să aspirați la cineva similar.

Comentariu: Adesea, o femeie crede că dacă se căsătorește cu un englez, de exemplu, viața ei se va schimba în bine.

Răspunsul meu: Ea nu-l va aprecia. Am multe astfel de exemple. Ea va trăi în carapacea ei, iar el în a lui. Poate că vor exista relații normale între ei, dar pur exterioare; nu va exista niciun contact interior.

Dacă vorbim despre un cuplu, atunci o persoană trebuie totuși să-l simtă pe celălalt în mod direct. Când creezi orice mecanism, te gândești la modul în care părțile sale se vor adapta unele la altele, se vor accepta, se vor percepe și vor continua împreună.

Comentariu: Dar există unele cupluri în care devin apropiați unul de celălalt.

Răspunsul meu: Se întâmplă, dar este o excepție. Este mai bine să alegi un soț sau o soție cu aceeași mentalitate, din același ținut, cu aceeași educație și înțelegere.

Cu timpul, toate acestea vor trece prin corectarea generală, vor fi topite și din noi toți vor ieși adevărați indivizi spirituali. Cred că vom vedea ceva de genul acesta chiar în această generație.

Din „Am primit un apel. Cum să-ți alegi perechea” de la KabTV 12/04/14

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed