Cum să zburăm către infinit

627.2Întrebare: Cum pot deveni o pasăre și să zbor către infinit dacă am fost creat un mic pește și așezat într-un iaz rău mirositor?

Răspuns: Dezvoltarea ta nu depinde dacă ești un pește sau o pasăre, ci de faptul dacă vrei să te apropii de grupul în care te afli. Creatorul nu te-a adus fără niciun motiv la grup.

Aceasta înseamnă că vă puteți alege prietenii și împreună ar trebui să încercați să creați o astfel de cooperare între voi, pentru a stabili o astfel de relație care să semene cu sufletul cu adevărat corectat.

Dacă există dăruire reciprocă în grup, iubire reciprocă și sprijin reciproc, veți începe să simțiți prezența Creatorului în el.

Vom simți deodată mai multă putere în dorința noastră comună de a fi împreună în grupul de zece, mai multă putere de conexiune, de încredere reciprocă, de atracție reciprocă și o putere bună și înțeleaptă care va determina treptat starea noastră spirituală, iar aceasta va fi treptat revelarea Creatorului.

Totul va deveni foarte simplu. Începeți să vă conectați între voi într-un mod frumos și veți dezvălui fără îndoială puterea binelui în această conexiune.

Din KabTV “Bazele Cabalei” 7/14/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: