Cum se combină Kabalah cu studiile universitare, Credinţa Creştină şi Studiul Virtual

Intrebari pe care le-am primit cu referire la dorinte, studiu virtual si credinte Crestine:

Intrebare: Am doar 26 de ani, studiez la o universitate din Berlin si sunt supus unei presiuni mari. Recent am inceput sa observ ca dorintele mele au inceput sa dispara. Uneori nu sunt interesat de nimic. Cum puteti explica aceste trairi ?
Raspunsul meu: Multi oameni dezvolta o astfel de atitudine in viata. Am un singur sfat pentru tine: incearca sa te desparti in doua parti – o parte sa studieze la universitate si cealalta parte sa studieze Kabbalah in timpul liber. Nu te lasa influentat de starile tale de spirit sau de dorinte, ci doar de gandirea rationala. Iar daca nu poti sa faci asta atunci opreste-te din studiul Kabbalah. Vei putea sa restudiezi Kabbalah dupa ce va trece un timp.
Intrebare: Citesc blogul dvs. de aproape un an. Locuiesc foarte departe si nu pot sa studiez decat virtual, si nu imi pot permite costurile unei calatorii pana la Congres. Este suficient sa studiezi Kabbalah prin intermediul calculatorului ?
Raspunsul meu: DA!
Intrebare: Fratele meu, care a fost crescut intr-un mediu Crestin, crede in Mesia Crestin, si incearca sa ma aduca inapoi la Crestinism.  Ii inteleg motivele din moment ce si eu am fost crescut in acelasi mediu, si am gandit la fel. Nu doresc sa ma contrazic cu el, deoarece aceste contraziceri nu duc niciunde, dar simt ca ar trebui sa zic si eu ceva.
Raspunsul meu: Kabbalah nu este impotriva credintei – poti sa crezi in ceea ce doresti. Kabbalah este o stiinta despre o parte din lume care momentan este ascunsa de noi. Ea este revelata in timp ce persoana iese din gandirea lui egosita, si dezvolta ganduri altruiste. Asta este tot, este contrar Crestinismului sau a oricarei alte religii ?

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed