Cum se pot dezvolta țările subdezvoltate?

Întrebare: Cum poate avea loc dezvoltarea țărilor subdezvoltate? Care este cea mai bună abordare: micro-finanțarea sau macro-finanțarea?

Răspuns: Numai prin dezvoltarea educației tradiționale moștenite de toți oamenii din lume, educația și cultura pot corespunde naturii nației și doar așa putem fi eficienți în dezvoltarea fiecărei națiuni.

Trebuie să înțelegem că, în general, sunt 70 de nații ale lumii și ele sunt toate inegale. Asemenea organelor din corp, ceea ce face necesar ca ele să se completeze una pe cealaltă. De aceea, dacă noi arătăm o atitudine egală și bună tuturor, dar în funcție de natura fiecăruia, vom vedea că acestea pot aduce o contribuție remarcabilă omenirii.

Apoi, le putem îndruma să-și extragă maximum de beneficiu din fiecare nație. Toate acestea depind de o atitudine caldă și binevoitoare față de fiecare, astfel încât, el sau ea să poată deservi omenirea exact în măsura corespunzătoare lui sau ei.

Trebuie să înțelegem că toată Natura este divizată între țări și nații astfel încât acest lucru să-l conducă pe om la o stare în care fiecare să-l completeze pe celălalt. Ca rezultat, ne vom regăsi cu adevărat într-o lume perfect egală, în care fiecare îl completează pe celălalt și, în acest mod, să putem să ajungem la o lume bună în întregimea ei.

Atunci vom avea privilegiul să vedem că fiecare nație are ceva remarcabil de dăruit omenirii. De asemenea, doar datorită faptului că ele se completează una pe cealaltă, vom putea fi răsplătiți cu o viață perfectă în întreaga societate umană, cu iubire și perfecțiune, respect și onoare pentru fiecare.

Mai întâi, trebuie să descoperim că fiecare nație are locul ei, asemenea organelor într-un corp care au fiecare locul lor. Avem nevoie de acest lucru și, până când nu vom vedea că avem nevoie de el, vom fi incapabili să evaluăm și să înălțăm acest lucru la înțelegere lui distinctivă.

Masă rotundă de opinii independente – Berlin 9/09/2006

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed