Cum se realizează o conexiune spirituală

537Dragă Michael Laitman,

Uneori am sentimentul că îmi amintesc că sunt încă în interiorul mamei mele ca un făt. Și atunci mă simt atât de bine, toate grijile dispar, toate problemele sunt rezolvate, ești în siguranță, ești îngrijit. Chiar îmi amintesc asta? Ar putea fi asta? Sau este o iluzie?

Răspuns: În general, aceasta este o iluzie, deși mulți oameni consideră că o astfel de senzație de dezvoltare intrauterină este fiabilă. După cum se spune zicala: „Mamă, ia-mă înapoi”.

Dar, în principiu, nu pentru asta ar trebui să ne străduim.

Trebuie să ne străduim să percepem forța generală a naturii, care se numește mamă, astfel încât să ne plasăm corect în ea și să parcurgem toate etapele dezvoltării spirituale, care se mai numesc și: concepție, dezvoltare intrauterină, naștere, alăptare și deci tot drumul până la starea noastră cea mai înaltă.

Întrebare: Ce este un embrion spiritual? Este sentimentul de a fi în siguranță, în pace?

Răspuns: Da. Când te dizolvi complet în natură, când te predai complet în fața ei și astfel progresezi în dezvoltarea ta.

Întrebare: Omul începe spiritual să simtă că se află în interiorul naturii?

Răspuns: Da.

Întrebare: Sensibilitățile cuiva sunt foarte asemănătoare cu senzațiile fătului din interiorul mamei? Trebuie doar să mergem înainte?

Răspuns  Cabaliștii vorbesc despre progres.

Din emisiunea de pe KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” din, 26.11.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: