Cum se va schimba moda?

Observație: Coronavirusul și pandemia asociată acestuia schimbă obiceiurile, liniile directoare și prioritățile societății. Ca urmare, acest lucru are un impact asupra tuturor sferelor de afaceri, inclusiv a modei. La Săptămâna modei de la Paris, una dintre mărci și-a prezentat colecția pe o barjă care a coborât pe Sena. Ar fi putut fi observat din Turnul Eiffel și din diferite părți.

Dior a lansat o colecție pentru păpuși, iar dacă clienții doresc să cumpere ceva, atunci aceasta va fi reprodusă în mărime completă.

Un alt brand de lux a creat o colecție care se potrivește condițiilor actuale. Couturierul său spune că este cel mai probabil o rochie de casă sau o cămașă de noapte care corespunde acum cu ora curentă.

Comentariul meu: Foarte bine Acesta este cel mai necesar.

Întrebare: Ce transmite o persoană prin îmbrăcăminte din punctul de vedere al Cabalei?

Răspuns: Lumea sa interioară, atitudinea sa interioară față de sensul lumii, față de sensul vieții.

Întrebare: Ce valori ar trebui să ne transmitem reciproc, astfel încât să nu depindem de îmbrăcăminte, costul acesteia, etichete și așa mai departe?

Răspuns: Cu ajutorul îmbrăcămintei, trebuie să ne transmitem aspirația pentru unitate, pentru o legătură frumoasă și simplă între oameni deasupra egoismului nostru, pentru ca toți oamenii din jur să simtă că mă raportez bine cu ei, cu amabilitate și ei ar putea să o vadă. în hainele mele.

Adică hainele nu trebuie să fie provocatoare, ci plăcute, atrăgându-mi atenţia. Este posibil să verificați modul în care copiii se raportează la acestea, dacă doresc să le mângâie, apasă uşor obrazul pe ele.

Întrebare: Ce fel de modă ar trebui introdusă pentru ca aceasta să apară și să se dezvolte între oameni?

Răspuns: Moda pentru un zâmbet. Fără ținute, fără epoleți sau orice altceva nu poate înlocui acest lucru. Ar trebui să existe un zâmbet prietenos.

Întrebare: Ce informații trebuie să le transmită hainele altor persoane?

Răspuns: Ar trebui să transmită mesajul bun al unei persoane.

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” de KabTV, 27.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed