Cum sunt stabilite înclinațiile unui copil nenăscut?

547.01Întrebare: Poate o mamă să stabilească înclinațiile negative la un copil care nu s-a născut încă și nu s-a format încă?

Răspuns: Cred că înclinațiile unui copil nenăscut sunt stabilite cu mult înainte de conceperea lui. Este necesar să se socotească nu de la sarcină, ci de la felul în care părinții înșiși au fost formați în copilărie, cum au fost crescuți și cum au trecut prin viață.

De asemenea, trebuie să fim atenți la ceea ce li se întâmplă atunci când devin adulți. Dacă au înclinații proaste, atunci, desigur, vor transmite cumva aceste înclinații descendenților lor, și nu numai sub formă de date informaționale, ci și cu un fel de părtinire pentru implementarea lor.

Așadar, copiii cu astfel de înclinații trebuie înconjurați încă din primele zile cu o grijă deosebită, oferindu-le o educație adecvată, astfel încât să nu conștientizeze nu doar date de informare negative, ci și utilizarea incorectă a acestor înclinații la părinții lor, care au devenit, de exemplu, criminali sau elemente periculoase din punct de vedere social.

Prin urmare, copiii cu astfel de înclinații ar trebui să fie înconjurați încă din primele zile cu foarte mare grijă. Ar trebui să li se acorde educaţia  corectă, astfel încât să nu conștientizeze și să implementeze în ei înșiși, nu doar date de informare negative, ci și utilizarea incorectă a acestor înclinații la părinții care au devenit, de exemplu, infractori sau elemente periculoase din punct de vedere social.

KabTV “Prim-plan. Copii nedoriţi” 11/28/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: