Daca inima nu se deschide

Intrebare: Cum ar trebui sa lucrez cu credinta deasupra ratiunii daca inima nu se deschide ?

Raspuns: Trebuie sa ai rabdare. Este o munca grea pe care o facem pana la legatura Egiptului cand construim mai departe noi “piramide” in timp ce depunem cel mai mare efort pana cand dintr-o data inima incepe sa simta. Si, in aceasta munca, circulatia Cabalei ajuta foarte mult ; este benefica fiecarei persoane. Cu cat mai mult investeste in ceilalti, chiar daca motivele sunt si egoiste, cu atat mai repede incepe sa simta cum inima sa se deschide.

Vad asta in exemplul oamenilor care depun mult efort in studio dar nu se implica in diseminarea Cabalei. Nu este destul ca doar sa studiezi si sa fii in grup: inima nu se deschide! Fiecare trebuie sa gasesca o munca unica, nu conteaza cat de mica, pentru a o transforma in singura sa grija, si atunci va stii : asta este ceea ce daruiesc eu oamenilor, prin mine aceasta intelepciune se extinde.

Acesta este un instrument magic dupa cum am vazut din experieta mea : Persoana care este implicata in diseminare avanseaza mult mai rapid. De aceea o recomand tuturor.
Din partea a 4a a Lectiei zilnice de Cabala 12/2/10, Scrierile lui  Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: