Dacă o femeie decide să facă ceva, ea o face

Întrebare: Mai puţine femei decât bărbaţi sunt implicate în haosul politic  şi economic actual, al lumii moderne. Ce pot face ele pentru sănătatea generală a societăţii ?

Răspuns: Femeile por forţa bărbaţii să se conecteze, să fie în reciprocitate şi să fie uniţi. Apoi, viaţa într-o ţară sau în lume se va schimba. Dacă femeile se pot conecta, ele vor fi în măsură să aducă bărbaţii ăn aceeaşi stare. Pe de o parte, este mult mai dificil pentru femeie, pe de altă parte, este important să înceapă. Atunci când o femeie decide „să meargă”, ea se scufundă în curent şi va persista constant, în direcţia bună.

Pentru bărbaţi este invers: Este uşor pentru ei să sară în apă, dar este dificil să înoate, căci se confruntă cu obstacole la nesfârşit pe drumul care trebuie corectat. Deci, noi vom cere femeilor să ne dea exemplu şi forţa de care avem nevoie pentru a ne conecta. În general, doar conexiunea între noi este cheia succesului în toate domeniile. Nu întâmplător spunem că, în spatele fiecărui om care reuşeşte, există o femeie. Femeile ar trebui să împingă bărbaţii să se conecteze şi să se unească. Nu există altă cale.

 

Partea a patra a Cursului zilnic de Cabala, 07.03.2013, „Introducere în cartea Zohar”

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: