Dacă vrem să ne ridicăm deasupra egoismului nostru și să obținem interconectare, iubire și interacțiune

630.2Întrebare: Impactul vrăjitoriei și magiei asupra altor oameni se datorează faptului că inițial suntem conectați unul cu celălalt?

Răspuns: Nu. În aceste zile aceste lucruri nu mai funcționează. Și faptul că există fenomene psihologice precum  influența unei mulțimi, a unui grup de oameni asupra unui individ, acestea sunt consecințe care emană din sursa noastră originală de interconectare completă, Adam.

Întrebare: Studiind știința Cabala, o persoană invocă lumina din jur, care îi schimbă natura, gândurile și intențiile. Aceasta poate fi numită vrăjitorie?

Răspuns: Nu! Este o lege fizică; este atunci când mulți oameni se adună și cu o anumită intenție se gândesc cum să realizeze stările potrivite între ei.

Întrebare: Cât timp credeţi că îi va lua omenirii să treacă de la superstiție la adevărata cunoaștere a naturii?

Răspuns: Nu depinde de timp, ci de când începem să facem lucrurile potrivite. Dacă vrem să ne ridicăm deasupra egoismului nostru și să obținem interconectare, iubire și interacțiune, atunci vom începe cu adevărat să ne apropiem de starea numită „Adam” în Cabala. Aceasta este ceea ce trebuie să realizăm.

Din KabTV “Stări Spirituale” 2/1/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: