Dăruire prin amânarea plăţii

Întrebare: Cum poate alege o persoană dăruirea în locul primirii?

Răspuns: Mai întâi, asta necesită pregătire din partea ei. Trebuie să îşi dorească ca asta să se întâmple. Chiar dacă o să fie scoasă de pe drum mai târziu, pentru că Creatorul îi va mări dorinţa egoistă şi gândurile străine, pregătirea pe care o face îşi va face treaba.

În al doilea rând, trebuie să îşi facă un timp pentru studiu şi lucruri legate de dăruire. Asta îi va da de asemenea forţă să revină la cale.

În al treilea rând, o persoană trebuie să motiveze mediul pentru a dărui şi a obţine garanţia reciprocă, astfel încât nici măcar unul dintre prieteni să nu înceteze să se gândească la asta şi să aspire întotdeauna să urce deasupra raţiunii şi egoismului. Gândul comun, constant, al grupului ese cea mai sigură garanţie care poate fi.

Este scris: Fă tot ce stă în puterea ta. La sfârşitul zilei, eforturile noastre comune vor trezi Lumina care Reformează. O persoană trebuie să înţeleagă că este necesar să îl oblige pe Creator să îi dăruiască Lumina. Creatorul îi măreşte constant dorinţa sa egoistă şi numai câteodată trezeşte o persoană cu dorinţa de dăruire, Lumina, pentru a aprinde scânteia interioară pe care trebuie să o aducă în grup. Totuşi, asta se poate întâmpla numai de câteva ori şi nu ar trebui să aşteptăm asta, pentru că acest timp de trezire este legat de un calcul foarte neplăcut.

Asta pentru că Creatorul nu poate să îţi dea o dorinţă de dăruire pe gratis. De aceea, dacă tu o aştepţi, trebuie să experimentezi suferinţa şi să plăteşti sprijinul în totalitate. Pe de altă parte, poţi cere asta înaintea timpului, conform principiului, Întoarce-te către Mine şi Eu îţi voi da. Poţi cere Creatorului aceste forţe de dăruire şi după aceea să le plăteşti.

Din partea întâi a  Lecţiei zilnice de Cabala 1/4/11, Scrieile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: