De-a lungul aceluiași lanț

577Întrebare: Aveți studenți care au fost în contact doar pentru scurt timp cu dvs. și ați investit ceva în ei care ar trebui să fie dezvăluit în viitor?

Răspuns: Nu, este imposibil să faci asta dintr-un contact scurt. Nu există nici o cale. Un elev trebuie să se anuleze într-o anumită măsură înaintea profesorului. El trebuie să-și dorească să se anuleze și să încerce să o facă. Nu poți ridica o persoană de pe stradă și direcționa o anumită energie către ea prin ochii galbeni strălucitori dintr-o privire și el devine un vârcolac ca într-un film. Nu există așa ceva.

Întrebare: Dar, în același timp, dvs. înşivă nu aţi înțeles ce făcea Rabash cu dvs.. Nu știați ce este anularea corectă și toate aceste lucruri despre care vorbiți, nu-i așa?

Răspuns: Nu știam, dar pe de altă parte, speram că o astfel de muncă se desfășoară. Și, din păcate, nu am fost în stare să apreciez. Până la urmă, orice s-a întâmplat, s-a întâmplat.

Iar contactul de astăzi este complet diferit când eu, împreună cu grupul, vin la profesorul meu și îi cer să mă ajute să lucrez cu ei – și prin ei cu restul lumii – pentru a continua misiunea noastră comună. Mă întorc către el; pe de o parte sunt conectat cu grupul, iar pe de altă parte, grupul este conectat cu lumea prin diseminarea noastră și așa mai departe. Adică totul merge de-a lungul aceluiași lanț.

KabTV “Am primit un apel, Soarta Cabaliştilor” 11/2/09

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: