De ce au femeile nevoie de conexiune ?

Întrebare: În spiritualitate, bărbaţii sunt responsabili pentru conexiune şi pot lucra în diseminare fără a pierde timpul comunicând cu grupul de zece. Nu am reuşit să găsesc un motiv pentru care femeile trebuie să fie conectate între ele în afara bărbaţilor. Şi în plus, este dificil să găseşti timp pentru asta…

Răspuns: Este corect, dar unde vor găsi femeile cuvintele şi puterea de a convinge pe ceilalţi, dacă ele nu participă în conexiune? Marea majoritate a femeilor ascultă cursurile noastre, programul “Viaţă nouă”, participă la ateliere, citesc în mod regulat blogul. Nu pot să-mi imaginez ce s-ar întâmpla dacă o femeie nu ar participa la toate aceste lucruri.

Dacă nu ar fi toate acestea, cum ar putea ea să meargă spre public, cum ar putea ea să spună oamenilor ce să facă şi cu ce s-ar duce la ei? Toate acestea trebuie să trăiască în ea şi ea are nevoie a se integra în toate acestea. La urma urmei, atunci când femeile acţionează, ele o fac din inimă. În plus, ele au o mai mare capacitate să convingă pe ceilalţi, decât bărbaţii. Dacă femeia iese să disemineze cu un bărbat, ea face cea mai mare parte a muncii de prezentare şi de explicare maselor.

În faţa femeilor, toate uşile sunt deschise, ele sunt mai uşor acceptate deoarece sunt mai delicate. Toate acestea trebuie să fie luate în considerare. La urma urmei, acest lucru se bazează pe lucrările naturii.

Din cursul zilnic de Cabala, 25.08.2013, Întrebări şi răspunsuri cu Dr. Laitman

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: