De ce citim Cartea Zoharului?

528.04Întrebare: De ce citim Cartea Zohar dacă ne este de neînțeles?

Răspuns: Pentru a găsi treptat un contact și a fuziona cu marea de informații, energie și lumină care există în jurul nostru.

Trebuie să folosiți toate posibilitățile, toate mijloacele și să încercați să vă conectați cu acest volum de informații superior. Știința Cabalei recomandă cum să faceți acest lucru: uniți-vă cu ceilalți în timp ce studiați și dezvoltați-vă intenții speciale. Dar toate acestea sunt construite și vizează doar apropierea de lumea exterioară.

Întrebare: Din punctul de vedere al gândirii noastre reale, acest lucru este periculos. Ce se întâmplă dacă visăm ziua la ceva?

Răspuns: Nu vă faceți griji, cu siguranță nu se va întâmpla. Nu! Cabaliștii au spus de secole că se poate înnebuni din asta doar pentru a speria oamenii și a-i ține departe de Cabala.

Eu o studiez de peste treizeci de ani. Toți adevărații cabaliști pe care îi știam (practic nu mai sunt în lumea noastră) erau oameni simpli, sănătoși, adevărați, cărora le plăceau glumele și această viață. Această lume și acea lume erau pentru ei ca un întreg.

KabTV „Puterea cărții Zohar” # 12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: