De Ce Este Capabil Cinematograful

922Întrebare: Care este filmul tau preferat? Uneori, în clasă, îl folosești ca exemplu pe Harry Potter, în special scena în care se plimbă prin peretele din gară. De ce ești atât de impresionat de asta?

Răspuns: Dau această scenă ca exemplu: dacă o persoană merge cu adevărat înainte, ca printr-un perete, atunci va trece peste toate obstacolele.

În general, nu am filme preferate. Sunt scene pe care le-am văzut și, prin urmare, le pot cita ca exemple.

Întrebare: Ce rol ai vrea să joci? Poate vreun personaj din Tanakh?

Răspuns: Nu există astfel de roluri. Trebuie doar să fiu corectat.

Întrebare: Dacă ai avea toate resursele din lume, ce film ai face și despre ce?

Răspuns: Aș face un film, și mai mult decât unul, despre rolul omului, despre posibilitatea de a realiza revelația Creatorului, cum să creez astfel de condiții pentru ca oamenii să se dezvolte spiritual, cum să crească corect copiii, cum să menținem o familie. în modul corect și așa mai departe. Practic, acestea sunt filme educative. Sunt educative atât în lumea noastră, cât și în cea spirituală.

Întrebare: Crezi că tocmai printr-un astfel de transfer de informații se poate explica unei persoane despre spiritualitate?

Răspuns: Da. Desigur, spiritualitatea nu poate fi dezvăluită. Dar poți configura o persoană astfel încât să dorească să o dezvăluie. Industria cinematografică este capabilă de asta.

De la „ Stările Spirituale” de la KabTV 9/10/21

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: