De ce este importantă pentru noi părerea altora?

Întrebare: baza conformismului, în primul rând, este că opinia altora este foarte importantă pentru noi, chiar dacă nu o observăm sau nu o recunoaștem.

De ce ne pasă atât de mult părerile altor oameni pe care îi neglijăm, și de fapt nu ne pasă deloc? Cum poți explica acest paradox?

 Răspuns: Acesta este într-adevăr un paradox. Pe de o parte, sunt profund indiferent față de ceilalți. Pe de altă parte, este foarte important pentru mine că mă aprobă. Dacă chiar și un șoarece mic, pisică sau câine arată un gest de dispreț pentru mine, mă voi supăra. Acest lucru mă va durea foarte mult.

Este aranjat astfel după natură, astfel încât să intrăm în contact corect cu lumea din jurul nostru. Astfel, vom avea o bună comunicare reciprocă. Așa că voi influența corect lumea și lumea mă va influența în armonie globală.

Întrebare: În principiu, dacă nu mi-ar păsa de societate, nu aș putea niciodată să stabilesc o comunicare adecvată cu ea?

Răspuns: Nu veți putea să vă schimbați și să simțiți globalitatea și integritatea naturii generală. Acesta este cel mai important lucru.

Din „Post-Coronavirus Era” KabTV 30/04/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed