De ce este înțelepciunea Cabala importantă?

Întrebare: Eu încă nu înțeleg de ce înțelepciunea Cabala este atât de importantă pentru voi.

Răspuns: Dacă existăm în acest sistem închis al naturii, dorințele noastre si gândurile sunt, de asemenea, o parte din acest sistem care ne influențează. Și influența aceasta poate fi mult mai importantă decât acțiunile noastre.

Doar că acțiunile noastre sunt vizibile tuturor și astfel le acordăm importanță deoarece vedem rezultatele lor și le putem examina. Dar efectele mentale și emoționale nu le putem examina. Totuși, influența noastră internă este studiată și folosită în laboratoare și de serviciile de informații  din toată lumea.

Dacă toate gândurile și dorintele noastre provin din minte și din inimă care sunt conectate direct la sistemul general al naturii, atunci:

  • Ce apare în noi în mod natural este mai presus de controlul nostru și poate fi omis din studiile nostre din moment ce sunt informații despre gândurile și sentimentele care curg prin noi.
  • Informația pe care nu o putem percepe este nimic, dar semnalele de control trebuie să le cunoastem și să învătăm să le folosim corect. Astfel, introducem corectările noastre în natură deoarece altfel noi rănim inconștient întregul sistem și pe noi datorită gândurilor si sentimentelor noastre necorectate.

Acesta este motivul pentru care această informație este cel mai important studiu pentru umanitate, dar trebuie să o controlăm și să o dobândim și să învățăm fiecare copil și om matur.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed