De ce este interzis să ghicești viitorul?

563Întrebare: Unii medicii îi influențează pozitiv pe alții, îi vindecă și îi ajută. Dar în Tora este scris că este interzis să ghicești viitorul. De ce?

Răspuns: Pentru că nu trece prin forțele potrivite. În conformitate cu sistemul general, o persoană trebuie să producă energie pozitivă în jurul său, să comunice cu ceilalți cu aceasta. Astfel, ei vor construi în jurul lor un câmp pozitiv care îi va ghida în mod corespunzător prin viață, îi va vindeca și îi va sprijini.

Întrebare: Dacă o persoană are capacitatea de a vindeca alți oameni, ar trebui să facă asta sau nu?

Răspuns: De obicei, astfel de oameni primesc permisiunea de sus, precum cabaliștii. Și dacă aceștia nu sunt oameni serioși, atunci fac ceea ce le este convenabil, ceea ce este profitabil.

Întrebare: Pot toate aceste fenomene din lumea noastră să să îl facă pe om să avanseze spre revelația Creatorului?

Răspuns: În cele din urmă, vom fi convinși că nimic nu ne va ajuta decât să facem ceea ce spune știința Cabalei. Înseamnă să ajungem într-o asemenea stare în care numai faptele bune, o bună comunicare între noi, ne vor apropia de singura sursă superioară de putere, iar El se va descoperi în noi, iar noi vom fi în El. Acesta este adevăratul scop al umanității.

KabTV „Stări spirituale” 2/1/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: